Scandbio AB söker 2 operatörer till Malmbäck och Vaggeryd

Scandbio AB söker 2 operatörer till Malmbäck och Vaggeryd

Scandbio växer och söker 2 lösningsorienterade och självgående operatörer för direkt anställning till anläggningarna i Vaggeryd och Malmbäck. Du kommer bli en viktig spelare för bolaget, som dessutom är ledande inom sin bransch. Är du nyfiken, kunnig och gillar att ta dig an tekniska utmaningar? Då kan det vara dig vi söker.

Som operatör på Scandbio
Vi tror att du är van att arbeta med inriktning processteknik och har god vana av datorstyrda produktionsmiljöer. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande bransch och/eller om du har utbildning inom styr- och reglerteknik, eller har bakgrund inom el. Förarbevis för truck och/eller lastmaskin är meriterande. Som operatör kommer du ha en bred roll och bland annat:
  • övervaka maskiner
  • ansvara för att produktionen lever upp till de kvalitetskrav som ställs
  • ansvara för fel- och avvikelserapportering till närmaste chef
  • ansvara för att material finns på plats
Vi tror att du är en prestigelös person som har ett intresse för problemlösning. Vidare tror vi att du är flexibel och stabil i din yrkesroll och att du motiveras av tanken att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter och önskan att leverera kvalitet i allt du gör.

Våra värdeord är Närhet, Hållbarhet och Proaktivitet och det präglar allt som vi gör. Du kommer ingå i en bransch som fått sin form av medvind och stark utveckling.

Vad erbjuder vi dig?
Scandbio AB är en arbetsgivare som månar om sina anställda genom att bland annat erbjuda en bra arbetsmiljö som präglas av ett gott samarbete och goda möjligheter till utmaningar. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta med hjälpsamma och skickliga kollegor som har roligt tillsammans på jobbet.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Scandbio AB med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson, 036-17 30 67, elin.andersson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Scandbio
Scandbio är Sveriges största företag inom fasta förädlade trädbränslen och vi säljer 100 % förnybar energi i form av pellets, briketter, loggs, pulver och stallpellets. Scandbio har en årlig omsättning på ca en miljard SEK och har 160 anställda fördelade på kontoret i Jönköping, sju fabriker i Sverige och en fabrik i Lettland. Bolaget har en ledande ställning på den svenska marknaden och en stark position i Danmark och Östersjöregionen. Vi arbetar för hållbar utveckling samt att minimera vår miljöpåverkan. Läs mer på www.scandbio.com.
Mer info
Kontaktperson Elin Andersson
Telefon 036-17 30 67
Område Vaggeryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juli (13 dagar kvar)