Lernia söker en driven Inköpare!

Lernia söker en driven Inköpare!

Arbetsuppgifter

Till inköpsavdelningen söker vi nu en driven inköpare! Du kommer jobba självständigt och ansvara för inköp och materialförsörjning från leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leveransbevakning
  • Inköpsorderhantering- mot prognos och behov
  • Fakturahantering
  • Ständiga förbättringar
  • Aktiv dialog med leverantörer och kollegor
  • Leverantörsuppföljning/Leverantörsutveckling
Om dig

Vi söker dig som har någon form av lämplig eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet från liknande arbete gärna inom tillverkningsindustrin. Du hanterar svenska och engelska i både tal och skrift. Teknisk kompetens är viktig i tjänsten, liksom stor vana från affärssystem, gärna Monitor.

Som person gillar du att ta ansvar och jobba självständigt. Du är strukturerad och gillar ordning. Du gillar att ta egna initiativ och är en bra problemlösare.

Anställningsform/tjänstgöringsområde

Provanställning/ Vaggeryd

Tillträdesdag

Snarast

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter och växa och nu söker vi en inköpare till Vaggeryd.