Drivna operatörer med vilja att utvecklas sökes för omgående start!

Drivna operatörer med vilja att utvecklas sökes för omgående start!

Har du en teknisk utbildning eller har erfarenhet av arbete med maskiner? Är du säkerhetsmedveten och tar alltid det säkra före det osäkra? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att ute i en produktion där din huvudsakliga arbetsuppgift inledningsvis kommer vara att övervaka maskiner som matar fram virke som sedan ska packas och emballeras innan det skickas ut till företagets kunder. Du har ansvar för att hantera olika larm och se till att produktionen rullar på som den ska. I takt med att du lär dig och kommer in i arbetet kommer du får möjlighet att prova på ytterligare arbetsuppgifter. Arbetet är teambaserat och du arbetar nära dina kollegor för att lyckas i det dagliga arbetet.

Arbetet sker i en mycket aktiv miljö med stora maskiner, hög ljudnivå, stora fordon som rör sig på arbetsområdet med mera, vilket ställer höga krav på en säkerhetsmedvetenhet och känsla för vad som händer runtomkring.

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Mycket goda kunskaper i svenska - tal och skrift
  • Tidigare arbetserfarenhet med maskiner alt. en teknisk utbildning
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med trä och har kunskaper om mekanik och pneumatik.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en hög arbetsmoral och vilja att arbeta. Du har ett intresse för maskiner och även en förståelse för hur olika maskiner fungerar. Du är inte rädd för att ta i och hjälpa till där det behövs samtidigt som du är säkerhetsmedveten och tänker innan du handlar. Vidare trivs du med arbete i team och har lätt för att komma överens med och samarbeta med andra. Du är driven, målmedveten och har inga problem med att ta för dig i arbetet.

Om anställningen
  • Placeringsort: Unnefors
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstidsanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi justeroperatörer för uppdrag inom sågverksindustrin. Uppdragen kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och uthyrd för arbete som konsult ute hos vår kund. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare med möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.