Projektledare till Gärahovs Bygg

Projektledare till Gärahovs Bygg

Projektledare sökes till Gärahovs Bygg AB

Om företaget

Detta trygga och expansiva byggbolag är verksamma inom byggservice, bostäder, moduler, samhällsfastigheter, hyresgästsanpassningar och specialprojekt. Värderingarna för detta bolag utgör den grund som hela verksamheten vilar på, ett ömsesidigt engagemang är en grundsten för ett lyckat resultat. Att tillsammans arbeta mot gemensamt uppsatta mål, menar vår kund, är en källa till energi som driver hela organisationen mot ett lyckat resultat.

Att arbeta hållbart och bidra till att minskad klimatpåverkan genom att använda rätt metoder och material är något som företaget håller vid och skapar på så sätt ett mervärde för alla sina anställda och kunder.

Om tjänsten

Denna befattnings huvudsyfte är att arbetsleda, planera och fördela arbetet på sina tilldelade projekt. Du kommer ansvara för hela produktionsflödet i dina projekt från anbud, genomförande till fakturering.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att tillsammans med filialchef ta fram projektbudget för vederbörande projekt och ansvara för att budget efterlevs. Du kommer leda och fördela arbetet på tilldelad byggarbetsplats, ansvara för ordning och reda på arbetsplatserna och se till att arbetsmiljöarbetet sköts i projekten. Vidare kommer du avstämma tidsplaner, du kommer agera representant vid besiktningar och medverka till att bibehålla goda kundrelationer.

Du kommer bland annat erhålla ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö, produktion och kvalitet. Projekten kan vara allt ifrån kontorsanpassningar till hela bilhallar.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som antingen är snickare i grunden men som jobbat några år som projektledare, eller dig med som är utbildad byggnadsingenjör med några års erfarenhet från en liknande roll.

Du är självgående och har en god insikt i hur byggprocessen ser ut samt är du noggrann och strukturerad. Vidare finns många stora byggbolag som kunder vilket sätter ett krav på en relationsvårdande egenskap samt en motiverande och engagerande ledarstil.

Du kommer få möjlighet att arbeta med extremt kompetenta kollegor där alla förstår innebörden av att arbeta tillsammans och åt samma håll, de har således skapat ett väldigt gott klimat för att personlig- såväl som affärsmässig utveckling.

Vi ser att du som person är social och omhändertagande men samtidigt som du är kapabel till att sätta ned foten när det behövs.

Tjänsten kan komma tillsättas innan slutdatum, tveka inte att ansöka.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.