Kvalitetschef till GeJi Industri AB

Kvalitetschef till GeJi Industri AB

Kvalitets- och miljöchef

Företaget är i stark tillväxt och behöver förstärka organisationen med en ny medarbetare. Du blir en nyckelperson i arbetet med att vidareutveckla kvalitets- och miljöarbetet. Arbetet innehåller både operativa och strategiska uppgifter. Tjänsten ställer höga krav på din analytiska förmåga att utifrån ett helhetsperspektiv dyka ner i detaljerna och identifiera nödvändiga åtgärder för att fortsätta förbättra vår verksamhet.

Du representerar företaget och produkterna utåt mot kundernas och leverantörernas kvalitetsavdelningar, vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga och en stark integritet.

Till din hjälp finns en kvalitetstekniker och ni samverkar med övriga företaget i kvalitetsfrågor. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden
 • Äger och driver utvecklingen av verksamhetssystemet.
 • Att genomföra interna kvalitetsrevisioner, - följa upp att processer följs och utvecklas.
 • Genomföra kvalitetskontroller och kontrollmätningar.
 • Följa upp och rapportera kvalitetsstatus och kvalitetsbristkostnader.
 • Supportera övriga avdelningar i kvalitets- och miljöfrågor.
 • Är drivande i processen för och stödja organisationen i Leanarbetet.
 • Ansvara för och utveckla kvalitetsprocesser, t ex reklamations-, avvikelsehantering, leverantörsaudits, kvalitetskontroller, mm.
 • Ansvara gentemot certifieringsorgan.
 • Frisläppa färdiga produkter för leverans och utreda/besluta om spärrade produkter.
 • Att biträda inköpsavdelningen vid leverantörsbedömningar, och övriga kvalitets- och miljöfrågor gällande leverantörer.
 • Att bistå i framtagande av internt utbildningsmaterial samt att inom kvalitetsområdet hålla utbildning för medarbetare.
 • Ledningsgruppsarbete.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning och har arbetat några år i liknande tjänst inom tillverkningsindustrin. Det är en merit om du har varit delaktig i att utveckla processer, rutiner och standards och sedan implementerat det i organisationen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten bör du ha goda ledaregenskaper och vara professionell i externa kontakter. Du arbetar strukturerat, drivande och leder organisationen mot uppställda kvalitetsmål och ständiga förbättringar. Variationen av operativt kvalitetsarbete och mer strategiskt arbete tilltalar dig.

För att lyckas i rollen krävs god förmåga att samarbeta, men också integritet att våga säga ifrån när det är nödvändigt.

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Skillingaryd

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Löpande urval tillämpas men du söker tjänsten senast 2019.04.30 direkt på www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar GeJi med Codeq. Frågor om tjänsten besvaras av Codeq, Sören Holmlind 0515 - 128 00 eller Magnus Ryberg 0370 - 123 00.
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Det går inte" är en mening vi helst inte uttalar på GeJi.

GeJis kunder utvecklar produkter med avancerat designinnehåll och högteknologi. De lägger ner betydande resurser i utvecklingsarbetet och kräver lösning och en produktion som kan möta kraven på nytänkande och precision. GeJi kommer tidigt in i utvecklingsarbetet där vi bidrar med våra specifika kunskaper om plast och alla dess möjligheter. Ofta arbetar vi i team med uppdragsgivarens designers och konstruktörer. Som stöd finns vår egen utvecklingsavdelning med materialspecialister och möjlighet till simulering och 3D-printing. Och det får gärna vara lite knepigt.

GeJi Industri AB, med kontor och tillverkning i Skillingaryd har drivit utvecklingen inom formsprutade produkter sedan 1963. Företaget har 55 anställda och omsätter ca 130 miljoner. Mer inom på geji.se.