Automationsingenjör mot programmering

Automationsingenjör mot programmering

Är du nyexad automationsingenjör? Eller har du erfarenhet och vill ta nästa steg? Sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör kommer du vara ansvarig för själva programmeringen av maskinerna. Du har mycket kundkontakt och arbetare efter kundsbeställning. Du ansvarar även över service och om något ska uppdateras i maskinerna. Dina främsta arbetsuppgifter är:
 • Vara med i start-fas av beställning av maskin
 • Programmera/installera maskin hos kund
 • Kundkontakt
 • Service och uppdateringar av programvara ute hos kund
 • Automationsutveckling
Till en början kommer du få arbeta med en nuvarande automationstekniker tills du kan stå på egna ben.

Din profil

Skallkrav:
 • Yh-utbildning mot automation
 • Svenska och engelska i tal & skrift
 • Körkort
Meriterande:.
 • Arbetserfarenhet
 • Utbildning inom el
 • Intresse för mekatronik
Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad. Du är social och har inga problem att prata med kunder eller andra anställda ute på företag. Du vill utvecklas och är drivande i din egen utveckling. Då resor tillkommer i tjänsten är det viktigt att du är flexibel och inte är bunden till hemmaplan hela tiden.

Villkor

Omfattning: Tillsvidare, heltid.
Ort: Skillingaryd
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Fast
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt företag som jobbar med försäljning, montering, installation och underhållning av maskiner mot ytbehandlingsbranschen. På kontoret i Skillingaryd är de idag 17 anställda men har även kontor i Norge, Finland och Tyskland.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.