Supply Chain - Planering

Supply Chain - Planering

Om Rollen

I rollen tar du helhetsansvar för ordens gång från anskaffning av material till leverans av färdig produkt till kund. Det är du som säkerställer att det finns förutsättningar för ett högt och jämnt utnyttjande av vår maskinpark och att verksamheten levererar enligt åtagande.

Vidare håller du såväl kund som leverantörskontakter där du med engagemang lägger fokus vid att upprätthålla och förbättra dessa dialoger.

Fler exempel på arbetsuppgifter:
  • Lägga materialbeställningar och leveransbevakning av dessa
  • Optimera lagernivåer av råmaterial, PIA och färdiga produkter
  • Registrera och bekräfta kundorder och prognoser
  • Registrera och beordra inköp mot tillverkningsbehov
  • Lägga tillverkningsorder.
Du ingår i Supply chain teamet och rapporterar till Planeringschef. Placeringsort är Skillingaryd.

Din Profil

För att vara rätt för uppdraget ser vi att du har en relevant utbildning inom området alternativt ett par års tidigare erfarenhet av planeringsarbete inom tillverkande industri. Är din erfarenhet dessutom kopplat till Automotive ser vi det som mycket meriterande då det är en av de branscher vi verkar inom. Har du förståelse för skärande bearbetning är det ett plus men inte ett krav.

Som person ser du dig själv som en strukturerad, ansvarsfull och drivande i dina processer. Då du i din roll har ansvar för ett antal egna kunder är det viktigt att du obehindrat behärskar såväl svenska som engelska och har en god kommunikativ förmåga. Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina främsta arbetsverktyg.

Vår vardag kännetecknas av teknik, puls och en föränderlig miljö. Vi hoppas att du likt oss lockas av det.

Vi Erbjuder

Vi välkomnar dig till ett av norra Europas ledande företag inom skärande bearbetning. Du erbjuds en central roll med tvärfunktionella samarbeten och intressanta kund- och leverantörskontakter. Vi är ett entreprenörsdrivet bolag mitt i en tillväxtresa. I takt med att vi växer finns det dessutom goda utvecklingsmöjligheter för dig att fortsätta din personliga och professionella resa.

I rekryteringen samverkar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Ryberg på 0702 71 69 77.

Välkommen till teamet!

Om Ekets Uppåkra

Ekets Uppåkra ingår i Ekets Group och har sedan starten utvecklats till en av norra Europas mest kvalificerade företag inom avancerad skärande bearbetning. Totalt har gruppen en omsättning om ca 900 MSEK och 480 anställda, varav 230 jobbar på Ekets Uppåkra. Vi är en komplett leverantör som erbjuder våra kunder i hela världen med en mängd lösningar och arbetsmoment inom skärande bearbetning, härdning, slipning, och montering. Våra produktionsenheter som finns i Skillingaryd, Eket, Alvesta och Habo har ca 200 CNC-maskiner i högeffektiva produktionsceller.
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Vaggeryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.