Ekdahls Möbler - SÄLJARE

Ekdahls Möbler - SÄLJARE

Vi är en känd möbelproducent på den svenska marknaden.

Vi skapar vackra, tidlösa och funktionella möbler.

Vi är en flexibel och lyhörd samarbetspartner.Ekdahls Möbler är ett familjärt företag vilket innebär att ditt bidrag är extra viktigt. Du är med och påverkar företagets fortsatta utveckling och hos oss är du alltid välkommen med nya konstruktiva idéer. Som ny kollega hos oss kommer du vara en viktig pusselbit i vår expansion av försäljning av möbler till den offentliga miljön i första hand, främst genom bearbetning till befintliga kunder men också till nya kunder.

Du kommer att driva hela affärsprocessen, vilket innebär planering och genomförande av kundbesök, offertskrivning och uppföljning av pågående affärer. Som säljare servar du även våra kunder genom att tillhandahålla information, material och kunskap samt att medverka vid mässor och utställningar. Vi ser dig som företagets ambassadör på marknaden och den naturliga kontakten för våra kunder och samarbetspartner.

Med genuint engagemang kommer du vara med och påverka våra framtida strategiska bearbetningar, marknadsaktiviteter, produkter och satsningar!

Vem är du?


Vi tror att du har erfarenhet av försäljning och långsiktiga affärsrelationer. Du är van vid ett självständigt arbete som du planerar och strukturerar upp på ett tydligt sätt.

Uthållighet, drivkraft och engagemang är personliga egenskaper som präglar ditt arbetssätt och du är en god kommunikatör. Har du ett uttalat intresse för form och design är det naturligtvis en fördel.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Ekdahls Möbler med Finnveden Säljkraft AB. Ansvariga rekryterare är Sanna Thituson, 073-425 51 11. Ansök och läs mer om tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Vaggeryd
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ekdahls Möbler AB har producerat möbler sedan 1952 och är ett familjeföretag som kombinerar nytänkande med en stark svensk möbeltradition. Tillsammans med olika formgivare tillverkar och säljer företaget möbler till kunder inom främst offentlig miljö. Möbler, som tillverkas utifrån minsta möjliga miljöpåverkan både gällande material och produktion, ska vara lätta att trivas länge med.