Projektadministratör / projektassistent / junior projektledare

Projektadministratör / projektassistent / junior projektledare

Lockas du av att arbeta i ett mindre företag med medarbetare som har flera års branscherfarenhet? Har du ett intresse för projekt och söker efter ett företag som kännetecknas av ett entreprenörmässigt tänkande, där du på sikt har möjlighet att utveckla din roll?

Om företagetFöretaget består av fem personer som tillsammans har flera års erfarenhet av fiberbranschen, både av det operativa och det strategiska arbetet. Idag arbetar de främst mot fiberbranschen där företaget på sikt kommer utveckla verksamheten mot solceller och laddstolpar till bilar. De har som affärsidé att erbjuda sina kunder ett helhetsåtagande inom specialistområdena projektering, installation och arbetsledning.

ArbetsuppgifterI rollen som projektadministratör/projektassistent arbetar du inledningsvis med att administrera dokumentation och avslut i olika projekt åt företagets kunder, där du säkerställer att all information är på plats innan projektet faktureras. Med detta som utgångspunkt erbjuds du handledning av en arbetsledare och en gedigen introduktion till branschen, med syftet att du även ska projektera dina egna projekt. Vid projekteringen och projektledning har du möjlighet att arbeta mer uppföljande och koordinerande, där du är delaktig i projektens olika skeden och ansvarar för kontaktytor och samordningen av projektets olika aktörer såsom kunder, personal och entreprenörer. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna inom teknik, ekonomi, produktion eller liknande
  • Erfarenhet av att driva egna processer och att arbeta med administrativa uppgifter
  • B-körkort samt obehindrade kunskaper i svenska
  • Det är meriterande med egen bil
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har förmågan att handla och agera snabbt, där du strukturerar och driver dina egna processer framåt. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projekt, projektadministratör, administratör, projektassistent, assistent, projektkoordinator, koordinator, telenät, fibernät, Vaggeryd, Jönköping
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.