Underhållstekniker till Berendsen Textil Service AB, Vaggeryd

Underhållstekniker till Berendsen Textil Service AB, Vaggeryd

Underhållstekniker

till vår anläggning i Vaggeryd

Söker du nya utmaningar inom underhållsarbete och vill vara en del av ett välkänt bolag i Vaggeryd! Då kan det vara dig vi söker!

Du kommer att vara stationerad i Vaggeryd och arbeta med allt från förebyggande och avhjälpande underhållsarbete med fokus på driftsäkerhet och maximal prestanda. I rollen som underhållstekniker kommer du att rapportera till underhållschefen och ingå i ett team på 3 personer.

Tjänsten
  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning så som torktumlare, tvättmaskiner och kringutrustning
  • Skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och panna/ånga
  • Innefattar arbeten inom: VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik
I tjänsten ingår både förmiddags- och eftermiddagspass, beroende på säsong.

Dina personliga egenskaper
Du är en lösningsorienterad person som alltid har anläggningens bästa i fokus. Du har förmågan att hantera olika personer och situationer utan att förlora din professionalism. Vi förväntar oss att du är bekväm med att löpande avrapportera inför produktionsgrupper det arbete som gjorts och skall genomföras.

Krav

Vi söker dig med några års erfarenhet av systematiskt underhållsarbete. Du har tidigare arbetat inom tillverkande industri alternativt motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom el och automation. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi erbjuder dig anställning i ett stabilt och marknadsledande företag inom tvätteribranschen i Sverige, en trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta André Djärf, Produktionschef, på 076 - 863 25 22.

Välkommen med att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom ansökningsknappen.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.
Mer info
Område Vaggeryd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.