Farmaceut till Apoteksgruppen i Vaggeryd

Farmaceut till Apoteksgruppen i Vaggeryd

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen Vaggeryd

Till vårt Apotek i Vaggeryd söker vi nu en Farmaceut. Du passar perfekt i vårt team om du gillar att ta eget ansvar och vara delaktig i utvecklingen av din framtida arbetsplats. På apoteket har vi en stark gemenskap och är måna om våra kundrelationer, således ser vi gärna att du är en utåtriktad och stresstålig person. Du ges stort eget ansvar och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling och att bli ställföreträdande Apotekschef! Våra öppettider är vardagar 9.30-18.00 samt lördagar 10.00–13.00. Sugen på något nytt i ditt liv? Ta steget och skicka in en ansökan!

Din roll som Farmaceut på Apoteksgruppen
Som farmaceut hos oss är ditt viktigaste uppdrag att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, kvalitet och utveckling. Du är legitimerade receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Har du behörighet som läkemedelsansvarig är detta meriterande för tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Vad erbjuder vi dig?
Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elnoosh Farhoudfar tel. 0737 07 04 83.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elnoosh Farhoudfar
Telefon 0737070483
Område Vaggeryd
Yrkesroll Försäljning, Butik, Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://apoteksgruppen.se
Sista ansökningsdag 28 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen, Sverige och Ukraina. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Kanske du brinner för att en dag driva ditt eget apotek?