Orderadministratör

Orderadministratör

Nu söker vi en tjänst till vårt kontor i
Vadstena.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår du
i ett operativt team i Vadstena och Uddevalla där du i din roll som orderadministratör kommer ansvara för allmänna kundfrågor för alla tre bolagen.
Du kommer i första hand jobba med orderhantering, prislistor, löpande fakturering, support, reklamationer samt spårning av beställningar mot våra kunder.

Utbildning,
erfarenhet

Vi förväntar oss
att du som söker har:

Tidigare
erfarenhet från en roll där du jobbat med kundsupport, orderadministration och säljstöd

God dator och systemvana,
meriterande om man jobbat i Pyramid eller likande affärssystem.

Goda kunskaper i
svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du
som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du ges möjlighet ta eget initiativ att på bästa sätt hjälpa våra kunder och ge en service som ger hög kundnöjdhet, Tjänsten kommer innebära att man till stor del är företagets ansikte utåt. Som person är du tydlig i kommunikation och har en förmåga att prioritera och strukturera arbetet, du behöver vara noggrann och bra att lösa uppgifter själv och i team.
Mer info
Email Mejla Kempartner AB
Område Vadstena
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kempartner.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

Kempartner AB utvecklar, tillverkar och
marknadsför kemiska produkter inom främst tvätt, rengöring och hygien. Vår ambition har ända sedan starten 1977 varit att ta fram lokalt tillverkade och miljöriktiga kvalitetsprodukter som uppfyller kraven för en hållbar utveckling.
Bland våra kunder finns både små och stora företag.

Kempartner AB har ca 20 anställda och ingår i en koncern med LifeClean International AB (publ) som bland annat tillverkar ytdesinfektion samt Kemibolaget Ocean AB som är ett försäljningsbolag inom rengöring och hygien. Bolagen har fabriker i Vadstena och Uddevalla samt kontor i Stockholm. Företagen är certifierade enligt ISO 9001, ISO14001 samt ISO13485.