Sulzer söker CNC-operatörer

Sulzer söker CNC-operatörer

Har du en bakgrund som CNC-Operatör och är sugen på ett nytt, spännande jobb? Då är det kanske dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Att själv kunna ställa, bearbeta och mäta detaljer samt kunna göra mindre ändringar i NC-program. Merparten av detaljerna är gjutna ämnen i syrafast och gjutjärn. Oftast små serier mellan 1-5 detaljer och avrapportera i SAP. Dagligt underhåll av maskinen samt följa företagets säkerhetsföreskrifter. Skiftgång kan bli aktuellt.

Din profil
  • Ritningsläsning
  • Handhavande av mätinstrument
  • Utbildad CNC operatör eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom området
  • Erfarenhet av konventionell bearbetning
Branschvana, truckkort, licens för heta arbeten och/eller tunga lyft är meriterande.

Vem är du?
Du är praktiskt lagd och har ett genuint intresse av teknik och mekanik. Vidare är Du flexibel, kommunikativ och social. Du är välorganiserad och har en god analytisk förmåga, samarbetsvillig och självgående är tydliga drag i din personlighet.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Sulzer med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka, logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Rasmus Bank på Rasmus.bank@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Vadstena
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sulzer utvecklar och tillverkar innovativa lösningar av högsta kvalitet och med senaste teknik inom pumpning, omrörning, luftning och service.
Vi tillhandahåller en utmanande och givande arbetsmiljö där mångfald är värderad som nyckelfaktorn till framgång.