Sterisol söker en stjärna till Customer Care & Internal Sales

Sterisol söker en stjärna till Customer Care & Internal Sales

Är du engagerad, driven och brinner för att skapa nöjda kunder? Och vill du arbeta på ett företag med höga tillväxtambitioner?

Då kan du vara rätt för oss!

Sterisol AB är ett av de snabbast växande företagen för hudvård på arbetsplatser i Norden. Bolaget har idag Norden som huvudmarknad med Sverige som enskilt största marknad. Bolaget har även internationella kunder både i Europa, Sydamerika och Asien där hotellsegmentet är enskilt störst.

Du kommer bli del av ett team som är placerat i Vadstena, och är en viktig länk mellan sälj och order. Du kommer att arbeta med inkommande samtal, prognoser, prissättning, säljstöd och offerter, likväl som att proaktivt utveckla vår affär med befintliga kunder. I ditt arbete kommer du ha mycket kontakt med säljorganisationen och andra interna nyckelfunktioner.


Om rollen:

I rollen inom Customer Care & Internal Sales arbetar du nära våra Key Accounts och ansvarar för att ge bästa sälj- och kundservice till våra kunder. Du kommer att arbeta mot både befintliga och nya kunder. Genom ett professionellt agerande med snabba svar, bästa möjliga service och att vägleda kunderna till bästa produktlösning kommer du att utveckla och skapa nya affärer. Du kommer hjälpa företagets säljare med att inhämta, vidarebefordra och förankra kundernas krav och förväntningar samt återkoppla utfall, status och resultat mot kund. Vissa kunder kommer du självständigt ansvara för, där du driver frågor/projekt från start till mål. För andra kunder har du mer en "spindeln i nätet" funktion. För att leverera service på högsta nivå kontaktar du regelbundet befintliga kunder för att säkerställa att de har de produkter de behöver. Kunderna representerar en mängd spännande branscher och storlekar. Dina kontaktytor är mot slutkund, distributörer och agenter.

Du som söker

För att trivas och lyckas i rollen har du:
 • ett proaktivt tänk och tar för dig i din yrkesroll
 • en mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift
 • en mycket god affärsförståelse och gillar att aktivt arbeta med försäljning såväl till befintliga som till nya kunder och utveckla kundrelationer
 • förmågan att hantera beställningar och kontrakt administrativt
 • förmågan att planera ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt
 • förmågan att arbeta självständigt och samtidigt vara support åt våra Svenska och Internationella Key Accounts
Jobbet kräver:

 • goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Excel men även gärna Power Point
 • att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Flera språk är meriterande.
 • erfarenhet av affärssystem, gärna Jeeves.
 • erfarenhet av CRM system, gärna WebCRM
Som person är du:
 • proaktiv och ansvarstagande med ett starkt engagemang för dina uppgifter
 • prestigelös och trivs med att ge service och support
 • analytisk och är bra på att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter
 • ödmjuk och har en positiv inställning som sprider härlig energi både internt och externt
 • en självgående lagspelare med ett eget driv

Detta är rätt utmaning för dig som brinner för att skapa nöjda kunder, resultat och nå uppsatta mål. Som alltid ser möjligheterna att förbättras och som har en lösning till varje problem. Du trivs som allra bäst i en roll där du får arbeta både analytiskt och serviceinriktat, och ser det som en självklarhet att alltid ha kunden i fokus. Relevant eftergymnasial utbildning är ett krav. Erfarenhet av en liknande roll är meriterande.

Ansök genom att gå in på vår hemsida: https://www.sterisol.se/om-oss/jobb/

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Vadstena
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 aug 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sterisol AB är ett av de snabbast växande företagen för hudvård på arbetsplatser i Norden. Bolaget har idag Norden som huvudmarknad med Sverige som enskilt största marknad. Bolaget har även internationella kunder både i Europa, Sydamerika och Asien där hotellsegmentet är enskilt störst.