Vi söker en marknadskoordinator till Sterisol

Vi söker en marknadskoordinator till SterisolDina arbetsuppgifter


Som marknadskoordinator kommer ditt huvudansvar vara att generera kundintresse, öka varumärkesmedvetenhet och försäljning. Detta gör du genom att skriva och redigera texter, utforma grafiska profiler och jobba med grafisk produktion. Du kommer även att skapa och uppdatera marknadsföringsinnehåll till webb och sociala medier, skapa marknadsmaterial, förpackningar och layout samt jobba med annonsering, reklam och PR. Du kommer också att jobba med events, seminarier och konferenser och vara den som planerar samt ansvarar för felanmälningar m.m. I denna roll blir du länken mellan marketingsamarbetspartners och distributörer. På plats erbjuds du utbildning om Sterisol, deras produkter och produktportfölj. I rollen rapporterar du till produktchefen.

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Vadstena

Arbetstider: Kontorstider

Din profil

Vi söker dig som har någon vidareutbildning inom marknadsföring, kommunikation eller grafisk design. Vi ser gärna att du har ett intresse för hudvård och produkter som gör skillnad för människor och det är meriterande om du har erfarenhet från branschen. Det är av stor vikt att du har kunskap om och erfarenhet av branding och hur man strukturerat arbetar med detta samt marknadsstrategi och kommunikation.

Som person tror vi att du är kommunikativ, kreativ, nytänkande och vågar tänka utanför boxen. Du ska våga säga din åsikt men samtidigt vara ödmjuk i din framtoning. Vi ser gärna att du inte är rädd för att prata inför människor då du kan komma att hålla i events och seminarier, men du ska givetvis också ha en strukturerad sida då du håller i dess planering. I denna process lägger vi stort fokus på din personlighet.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Vadstena
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sterisol har sedan starten 1977 varit pionjärer inom konserveringsmedelsfri hudvård för människor på jobbet. De utformar helhetslösningar som är optimalt anpassade till arbetsplatsers specifika behov, där en kombination av stationära och mobila system gör att deras produkter alltid kan finnas nära användaren. Sterisol erbjuder med sina 40 år i branschen ett brett och flexibelt produktsortiment med fokus på omsorg, innovation och miljöhänsyn. Sedan 1992 ägs Sterisol av Gepe Group och i deras lokaler i Vadstena finns alla funktioner från laboratorium, produktion, administration och marknad.