Chef internlogistik till Sulzer AB

Chef internlogistik till Sulzer AB


Har du ett stort engagemang för lagerlogistik och ledarskap och söker en roll i en framgångsrik organisation?Vi söker en utvecklingsinriktad chef för vår internlogistik som vill vara med och bidra till goda resultat, nöjda kunder och fortsatt tillväxt!

Om företaget
Sulzer Pumps är ett globalt ledande bolag inom utveckling, tillverkning och service av centrifugalpumpar och omrörare till kunder inom områden som olja, gas, vatten, vattenrening, gruvdrift, pappersindustri och liknande. Vi tillhandahåller en utmanande och givande arbetsmiljö där mångfald är värderad som nyckelfaktor till framgång. Vårt huvudkontor ligger i Vadstena, men vi har även kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm samt servicecenters i Vadstena, Göteborg, Årsta, Karlstad och Arlöv. I Vadstena är vi idag ca 120 medarbetare. Placeringsort för tjänsten är Vadstena och du rapporterar till Planning Manager.Läs gärna mer om oss på www.sulzer.com

Dina arbetsuppgifter
Som chef för vår internlogistik har du det övergripande ansvaret att våra dagliga flöden från lagret håller god kvalitet och levereras i tid, men även för godsmottagning av inkommande material och synkronisera detta med planering och avrop och för löpande leveranser av färdiga produkter till våra kunder. Du har även ansvar för vårt lager i Skänninge.Du leder den operativa driften för lagerverksamheten och den interna lagerlogistiken. Genom förbättringsarbete och strategiskt skapade förutsättningar säkerställer du en hållbar lagerstruktur. Du har ansvaret för att din grupps arbete bedrivs med en hög kvalitet. Detta innebär att du är ansvarig över rutiner och processer kopplat till internlogistik samt att dessa efterföljs.I din roll har du personalansvar för 11 personer vars arbete du leder och fördelar. Årliga medarbetarsamtal och lönedialoger ingår i ditt uppdrag.Utöver detta ansvarar du för:*Att optimera och utveckla vår produktionslageryta och externa lager/förrådsytor *Ansvarig för uppföljning och förbättringar av lagervärde, lageromsättning, Klassificeringar, säkerhetslager och fysisk placering av komponenter*Ansvarig för utförande, planering och uppföljning av inventering av lager*Att effektivisera trucktrafiken i produktion*Att planera och genomföra årliga riskanalyser *Att genomföra Safety Walk och skyddsronder enligt fastställd rutin

Din profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom lager och logistik och/eller har en akademisk utbildning med inriktning mot Logistik/Operations. Du har ledarerfarenhet och kan påvisa goda ledaregenskaper. Som ledare är du tydlig i din kommunikation och har en förmåga att engagera ditt team för att nå uppsatta mål. Genom lagkänsla och uppföljning motiverar du ditt team till att sträva efter förbättring.Som person är du ansvarstagande, engagerad och serviceminded. Du är välorganiserad och tar ansvar för att nå uppsatta mål och är inte främmande för att hitta nya lösningar och arbetssätt. Samarbetsvillig, självgående och lösningsorienterad är tydliga drag i din personlighet.Datorvana och grundläggande kunskaper av Office-paketet är ett krav då du i tjänsten ska kunna rapportera i SAP och webbaserade interna verktyg. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, både i tal och skrift, eftersom vi är en del av en större koncern och samarbetar nära med våra kollegor inom Sulzer globalt. B-körkort är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar vi med Skill Rekrytering & Bemanning AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, 013-32 94 08. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.

Mer info
Område Vadstena
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.