Arbetsledare till MSI- EL i Vadstena

Arbetsledare till MSI- EL i Vadstena

Om kunden

Vi på MSI-EL erbjuder våra kunder helhetslösningar, från konstruktion och projektering till installation, service och underhåll i form av skräddarsydda lösningar och är en av Sveriges främsta leverantörer av installations- och servicetjänster inom offentlig och privat sektor. Vi installerar även solceller och laddstolpar till våra kunder.

MSI-EL har nära samarbete med våra övriga bolag som är inom vs-branschen, inbrottslarm, brandlarm och passersystem där vi samverkar för nå bästa lösningen för våra kunder.

Vi på MSI har som mål i alla lägen arbeta för att skapa en effektiv energianvändning, integrerade lösningar och stabil försörjning för en hållbar miljö och driftsäkerhet hos våra kunder.

Vårt huvudkontor ligger i Motala med filial i Vadstena och Askersund.

Arbetsbeskrivning

Med fortsatt förtroende hos våra kunder och ökad efterfrågan söker vi nu efter en arbetsledare med placering på vår filial i Vadstena. Vill du vara med och utvecklas framåt tillsammans med oss på MSI?
Dina dagar kommer erbjuda omväxling och du kommer ansvara för ett team på, idag 10 anställda. Som arbetsledare planerar, leder och samordnar du våra uppdrag. Du har många kontakter internt och med uppdragsgivare samt andra entreprenörer och intressenter för att utveckla och bevara nära kundrelationer. I rollen ingår att skapa offerter, hantera inköp och att sköta ekonomisk uppföljning.

Arbetet bygger på samarbete, både internt och externt där vi alla är beredda att svara upp mot framtidens uppdrag för helt nöjda kunder.

För oss på MSI kommer du, tillsammans med dina kollegor, vara en viktig del i att vi kan utföra och uppfylla våra kunders önskemål av god service och kompetens.
Vi som företag kan bl.a. erbjuda dig en arbetsplats som arbetar framåt där din vardag är viktig för oss. Vi värnar om en öppenhet där dina synpunkter och erfarenhet är en del av vår utveckling.

MSI som företag ska skapa goda förutsättningar för en god arbetsmiljö som vi alla behöver bidra till gemensamt.

"En bra och trivsam arbetsmiljö behöver vi jobba med varje dag. När vi slutar arbeta för att bli bättre slutar vi snart även att vara bra" Peter, VD

Erfarenhet

Vi tror att du har arbetat en längre tid inom Installationsbranschen eller har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har arbetat i någon form av arbetsledande funktion inom yrket eller annan verksamhet. Har du kunskap inom entreprenadsjuridik och kalkylering är det meriterande. För tjänsten är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift har god datorkunskap. Rollen förutsätter även att du har B-körkort.

Personliga kvalifikationer

Vi värdesätter egenskaper som lyhördhet med god kommunikationsförmåga. Du är duktig på att samordna resurser på ett effektivt sätt och skapa ordning och reda.

Vi söker en lagbyggare som kan bidra med sina förmågor och erfarenhet till teamet. Genom våra olikheter bygger vi bra team tillsammans!

Lön och anställningsvillkor

Lön efter överenskommelse, Installationsavtalet för tjänstemän.

Ansökan

A-Staffing hanterar rekryteringen på uppdrag av MSI EL. Ansökan till tjänsten gör du via länk i annonsen! Vi kommer att läsa ansökningar och genomföra intervjuer löpande under annonseringstiden. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista dag för annonsering.

A-Staffing (f.d VMP Group) är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du alltid kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor. Under 2021 gjordes ett namnbyte för våra bolag, det tidigare namnet var VMP Group. Att vara en trygg och seriös arbetsgivare är viktigt för oss varpå vi som första bemanningsföretag i Sverige beviljades medlemskap i Installatörsföretagen (f.d. EIO). Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Vi levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.
Mer info
Kontaktperson Maria Mikai
Email Mejla Maria Mikai
Område Vadstena
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/