Vi söker nu CNC-operatörer till kund i Vadstena!

Vi söker nu CNC-operatörer till kund i Vadstena!

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som CNC-operatör är det viktigt att själv kunna ställa, bearbeta och mäta detaljer samt kunna göra mindre ändringar i CNC-program. Merparten av detaljerna är gjutna ämnen i syrafast och gjutjärn. Oftast små serier mellan 1-5 detaljer och avrapportera i SAP. I arbetet ingår dagligt underhåll av maskinen samt att följa företagets säkerhetsföreskrifter.

Formell kompetens

CNC-utbildning eller liknande. Det är meriterande om du har en gymnasial utbildning från antingen Industriprogrammet eller fordonsprogrammet.

Meriterande
  • Fräsning, konventionell maskin
  • Svarvning, konventionell maskin
  • CNC programmering
  • Utbildning
Personliga egenskaper

Du är praktiskt lagd och har ett genuint intresse av teknik och mekanik. Vidare är du flexibel, kommunikativ och social. Du är välorganiserad och har en god analytisk förmåga. Samarbetsvillig och självgående är tydliga drag i din personlighet. Som person är du trygg och har självinsikt, är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer och behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker.

Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Vadstena

Skiftgång kan bli aktuellt.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vadstena
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att bli del av ett företag som utvecklar och tillverkar innovativa lösningar av högsta kvalitet och med senaste teknik inom pumpning, omrörning, luftning och service. Dom tillhandahåller en utmanande och givande arbetsmiljö där mångfald är värderad som nyckelfaktorn till framgång. Här erbjuds en intressant och mångsidig tjänst med goda möjligheter och förutsättningar för vidare utveckling.