Vi söker CNC-operatörer till Teknova i Vadstena

Vi söker CNC-operatörer till Teknova i Vadstena

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

Formell kompetens

Du har en verkstadsutbildning inom CNC och det är meriterande om du har några års erfarenhet av skärande bearbetning och maskinkörning.

- Goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. - Erfarenhet av att köra och göra justeringar av CNC-styrda maskiner. - Grönt certifikat är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lösningsfokuserad. Vi ser gärna att du är noggrann som person och som har en positiv inställning till ditt arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Vadstena

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vadstena
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker CNC-operatörer till Teknova i Vadstena.

Teknova har i mer än 30 år levererat högkvalitativa balkong-, fasad-och fönsterprodukter, våtrumskassetter och renoveringssystem för våtrum. Genom specialanpassade, innovativa lösningar och egen tillverkning kan vi hantera måttanpassade lösningar. Vi erbjuder ett komplett produktprogram, innefattande fönsterrenoveringssystem, balkonger, räcken, inglasningar och aluminiumpartier.