Tröskmekaniker till Lantmännen Maskin

Tröskmekaniker till Lantmännen Maskin

Gillar du teknik, fordonsreparationer och beskriver dig själv som nyfiken samt driven? Lantmännen Maskin söker just nu en tröskmekaniker till deras verkstad i Skänninge och det kan vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Lantmännen Maskin en tröskmekaniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lantmännen under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Lantmännen Lantbruk & Maskin har drygt 1 500 anställda i Sverige och ingår i Divisionen Lantbruk, som har verksamhet och medarbetare i Finland, Danmark, Baltikum och Holland. På Lantmännen Maskin i Skänninge arbetar idag tio medarbetare i olika roller, varav fyra arbetar som mekaniker.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lantmännens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds
  • En trygg arbetsplats där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet
  • Att vara en del i en stor koncern där du får många möjligheter att växa och påverka Lantmännens väg framåt
  • Ett varierande och utvecklande arbete
  • En gedigen utbildning vid start
Arbetsuppgifter
I rollen som tröskmekaniker kan arbetsuppgifterna variera beroende på högsäsong eller lågsäsong. I arbetet kommer du därför bland annat att göra service, felsöka och reparera skördetröskor inne på verkstaden eller ute på plats hos kund.

Vi söker dig som:
  • Har en god teknisk förståelse
  • Har tidigare erfarenhet som mekaniker genom arbete eller fritidsintresse
  • Har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift och hanterar engelska väl
  • Innehar B-körkort
Vi ser det som meriterande om du har lantbrukserfarenhet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Lantmännen. Du är nyfiken och har en vilja att ständig utvecklas. Vidare är du en teamspelare och trivs bäst i sociala miljöer. Du har även lätt att prioritera bland dina arbetsuppgifter och är flexibel då det krävs under högsäsongen när mycket händer samtidigt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skänninge

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Vadstena
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!