Hoppa till innehåll
Randstad Care logotyp

Undersköterska

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (32 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du uppleva Lofoten, kallat världens vackraste ö-rike? Kanske vill du hellre njuta av livet i staden i väst, Bergen?

Randstad Care upplever en ökande efterfrågan på vårdpersonal. Genom oss har du möjlighet till nya och fina upplevelser på fritiden, samtidigt som du utvecklas professionellt i spännande och varierande uppdrag inom det norska sjukvårdssystemet. Vi har uppdrag över hela Norge och på alla nivåer.

Randstad Care ger flexibilitet och trygghet – på samma gång
Randstad Care är en bemanningsbyrå. Det är just därför vi kan erbjuda en unik kombination av flexibilitet och säkerhet. Hos oss kan du ta kontroll över din egen arbetsdag. Du bestämmer själv när du vill jobba och när du vill ha ledigt. Samtidigt anställer vi dig tillsvidare i Randstad Care och hyr ut dig för uppdrag. Detta ger dig ett tryggt arbetsförhållande med alla rättigheter som följer med en tillsvidareanställning (pension, försäkring, semesterersättning, sjukpenning etc.).

Dessutom är vi måna om din utveckling och din yrkeskarriär.. Vi har mentorskap inom olika områden, omfattande tillgång till olika hjälpmedel, kurser mm för självstudier och stöd till vidareutbildning.

Kanske viktigast av allt: vi tar hand om dig. Om du stöter på problem under ett uppdrag hjälper vi dig med att reda ut det. Vi önskar att du mår bra som medarbetare i Randstad Care.

Av dig kräver vi
Du måste ha norsk auktorisation som helsefagarbeider (undersköterska). Om du inte har det kan vi guida dig genom ansökningsprocessen. Du ska även ha en god data- och dokumentationskunskap.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och medvetenhet över din profession/yrkesroll. 

Vi söker även personliga egenskaper som:

- kommunikations- och samarbetsförmåga
- motivation och flexibilitet
- förmåga att arbeta självständigt och i team
- ansvarstagande och
- en person som vill bidra till en god arbetsmiljö.

Utöver det som nämnts erbjuder Randstad Care:

- Boende under uppdrag och resor till och från uppdrag
- Egen bostad med bra standard
- Träningsavtal med SATS och EVO träningscenter

Nyfiken på vikariat? Kontakta oss för ett oförpliktande samtal eller anmäl dig nu: https://randstadcare.recman.no/register.php. Du kan också skicka ditt CV direkt till care@randstad.no

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig.

 

 

Randstad Care logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Randstad Care hyr ut sjuksköterskor, läkare och annan vårdpersonal till sjukvården, både offentliga och privata, i hela Norge. Företaget har avtal med landets samtliga sjukhus. Vi har även avtal med en stor del av landets kommuner och goda kontakter med den privata sjukvården. Randstad Care är en del av Randstad som är världens största företag inom bemanning och rekrytering. Företaget finns i 38 länder världen över och har en topp-tre marknadsposition i hälften av dessa. Randstad är börsnoterat.