Vi söker erfaren charkuterist åt kund i Åseda!

Vi söker erfaren charkuterist åt kund i Åseda!

Vill du vara med på en resa och forma ett mindre charkuteri till att bli en framstående aktör på den regionala marknaden i Småland?

Information om uppdraget:

Vi har två inarbetade varumärken, en upparbetad säljorganisation, en fungerande logistik med egna kylbilar, flertalet säljkanaler och en stor modern charkfabrik som väntar på att en erfaren & skicklig charkuterist ska komma och sätta sin prägel på det som ska produceras och hur det ska gå till.

Detta söker vi:

Vi söker nu en charkuterist som andas framåtanda, utveckling och kvalité.
Vi söker dig som har ett sinne för smaker och charktillverkning samtidigt som du vill hitta nya vägar och vara med och forma verksamheten utefter din kunskap och erfarenhet. Som charkuterist kommer du vara en nyckelperson för verksamheten och genom ditt arbete skapa den standard och kvalité som våra varumärken står för.

Som Charkuterist är du en del av Team Produktion och kommer att:

* Utveckla och stärka bolagets varumärke och produkter
* Vara operativ och drivande i produktionen
* Planera produktionen
* Rapportera direkt till produktionschefen

Om dig
Vi ser att du är en professionell, innovativ, engagerad, strukturerad och driven person med en balanserad värdegrund. Du har en sund levnadsstil med hälsofokus. Du är mål- och resultatorienterad i ditt arbete. Du strävar alltid efter att leverera en bra produkt. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera och fatta snabba beslut. Du gillar att verka inom en processbaserad verksamhet med entreprenörsanda och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Du är en tydlig och kommunikativ person och ser vikten av att anpassa och utveckla verksamheten till uppsatta mål. Du är en intresserad, arbetsvillig, noggrann, tydlig, effektiv och nyfiken person med ett inre driv.
Vi ser gärna att du har

* Flerårig erfarenhet från charkuteribranschen
* Erfarenhet av produktionsplanering
* Erfarenhet av ledarskap
* Erfarenhet av standardiserad arbetsmetod - HACCP

Körkortskrav
B

Tjänstens omfattning
Heltid

Tillträde
Efter överenskommelse. Stationeringsort är på bolagets fabrik i Åseda.

Om arbetsgivaren:

Stens i Åseda började producera charkvaror i början av 40-talet och har sedan start fokuserat på traditionell, högkvalitativ charktillverkning. År 2015 byggdes en helt ny charkfabrik i Åseda i hopp om att skala upp produktionen och nå nya höjder.

Sedan februari 2023 ingår Stens Charkuteri i Åseda AB i samma koncern som Smålands Skafferi AB - ett grossistföretag som främst jobbar med närproducerad mat på den lokala marknaden (Småland, Öland, Blekinge & norra Skåne). Smålands Skafferi har höga ambitioner och tydliga mål på att öka sin omsättning markant under de kommande åren.
Smålands Skafferi har ända sedan starten 2015 utgått från Växjö där man just nu har ett 600 kvm lager och kontor. Företaget har växt organiskt varje år och omsatte under 2022 ca 42 miljoner kr.

Sökord: Charkuterist, Åseda, Chark, Livsmedelsproduktion, Produktion

Sökord: Charkuterist, Åseda, Chark, Livsmedelsproduktion, Produktion
Mer info
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se