Hoppa till innehåll
Ansök nu
Amokabel går för högtryck och vi behöver nu förstärka vår teknikavdelning!
Placeringsort är Alstermo där all produktion finns och där du blir en nyckelroll för våra framtida satsningar.
 
Vi söker en driven och engagerad tekniker!
Ditt uppdrag hos oss innebär att testa både nya och befintliga produkter. Som tekniker kommer du att ha en central roll i att säkerställa kvaliteten och funktionaliteten hos våra elkablage.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Utföra tester och provningar av elkablage enligt gällande standarder och specifikationer.
  • Utvärdera och dokumentera testresultat och föreslå eventuella förbättringar eller korrigeringar.
  • Utbilda och instruera operatörer om korrekt hantering av elkablage och provningsmetoder.
  • Hantera teknisk dokumentation och datablad.
  • Hantera och underhålla testutrustning och säkerställa att den är i gott skick.
  • Följa företagets riktlinjer och rutiner för kvalitetskontroll.
Din profil
För att trivas i denna roll tror vi att du är en praktisk person och innehar en stor teknisk förståelse, samt några års erfarenhet av att ha jobbat med el eller andra produktionstekniska lösningar. Du har ett eget driv och arbetar bra både självständigt och i team. Då du kommer att utbilda och instruera våra operatörer behöver du ha en god kommunikativ förmåga.
Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet och kunskap/förståelse om framför allt elsäkerhet, och vi tror att med din tekniska förståelse och din vilja att lära dig nya saker kan detta jobb vara din nästa drömroll!
Ett krav är att du behärskar engelska och Office-paketet. Har du erfarenhet av att jobbat i Autcad är det meriterande.

Rollen innebär en stor frihet och du kommer att ges stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget. Dessutom kommer du till ett härligt, sammansvetsat gäng där man stöttar och hjälper varandra.

Din ansökan
På grund av semestertider kommer intervjuer att inledas under vecka 33. Vidare arbetar vi med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan. Detta är en direktanställning hos Amokabel som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75. 

 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare