Uppvidinge Lärcenter söker lärare till Barnskötarutbildningen

Uppvidinge Lärcenter söker lärare till Barnskötarutbildningen

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen! Uppvidinge Lärcenter är en arbetsplats där vi arbetar med cirka 300 studerande och vi är 20 kollegor. Vi är en liten skola med en nära kontakt mellan studerande, kollegor och övrig personal. Vi har vuxenutbildning, Sfi, distans och introduktionsprogrammet. Lärcentret är uppdelat i tre arbetslag, Sfi, Vux och IM, och du kommer att tillhöra arbetslag Vux. Utbildningarna vi har är yrkespaket inom industri, vård och omsorg, bygg och barnskötarutbildningen på vuxenutbildningen.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att undervisa mot inriktningen barnskötare. Du kommer att skapa praktikplatser och vara kontakten med praktikplatserna och handledarna. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara en del i den förändringsprocess vi är inne i att utveckla Lärcenter.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare och med intresse för att utveckla din egen profession och att driva utvecklingen på skolan. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med våra studerande, kollegor och praktikplatser.

Övrigt
Utdrag från polisens belastningsregister fordras för anställning. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Caj Larsson
Telefon 070-524 64 92
Område Uppvidinge
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)