Undersköterskor till Hemtjänsten

Undersköterskor till Hemtjänsten

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu flera undersköterskor som vill arbeta i hemtjänsten. Din grundplacering kommer att vara i Lenhovda, men givetvis så hjälper vi till i hemtjänsten även på kommunens andra orter vid behov. Som undersköterska hos oss arbetar du bland annat med att erbjuda omvårdnad och service åt personer i hemtjänst, samt hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från sjuksköterska. Vi arbetar utifrån individens behov och du behöver därför vara flexibel.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha undersköterskeutbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att vara aktuell för arbete hos oss krävs att du har körkort. För dokumentationshantering i vårt verksamhetssystem krävs att du har datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som brinner för att ge god omsorg och service. Du behöver ha ett stort engagemang och ett gott bemötande. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Hanna Hultin
Telefon 0474-473 34
Område Uppvidinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (10 dagar kvar)