Timvikariat till Korttidsboende för barn och ungdomar.

Timvikariat till Korttidsboende för barn och ungdomar.

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen! På Videbo korttidsboende arbetar vi med att ge barn och ungdomar med funktionsvariationer ett avbrott i vardagen och ett miljöombyte. Det är även en möjlighet för barnens familjer att få lite avlastning i en kanske tuff vardag. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra barnens tillvaro meningsfull och stimulerande.

Arbetsuppgifter
Vi har behov av en timvikarie som kan arbeta både kortare och längre dag pass, kvällar och nätter. Oftast arbetar man individuellt med ett barn åt gången men det finns en stor gemenskap i arbetsgruppen på boendet. Barnen/ungdomarna omfattas av LSS men har väldigt varierande funktionsvariationer och det gör att arbetet har stor variation även om rutiner är en viktig del av barnen/ungdomarnas vardag.

Kvalifikationer
Du måste vara minst 18 år, intresserad av att arbeta med barn, vara flexibel och ansvarstagande. Utbildning och erfarenheter av att ha arbetat med barn/barn med funktionsvariationer och/eller omvårdnad är meriterande. Då vissa barn har svårt med kommunikationen är det en förutsättning att du som medarbetare behärskar det svenska språket bra både i tal och skrift. Körkort är inget krav, men en stor fördel då det ibland görs utflykter eller liknande. Arbetsgivaren kommer att göra intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Amanda Lindwall
Telefon 0474-473 81
Område Uppvidinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)