Semestervikarier till Äldreomsorgen

Semestervikarier till Äldreomsorgen

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter
Vill du ha ett spännande, roligt, ansvarsfullt och utvecklande sommarjobb? Då har vi jobbet för dig! Äldreomsorgen i Uppvidinge har verksamhet i Norrhult, Åseda, Älghult och Lenhovda. Vi söker semestervikarier till särskilda boenden och hemtjänst. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra enskilda personers tillvaro meningsfull och stimulerande. Vi söker både dag-, kväll- och nattpersonal, hel- och deltid. Rekrytering till tjänsterna sker löpande.

Kvalifikationer
Du som söker ska helst vara 18 år, intresserad av att arbeta med människor och vara flexibel och ansvarsfull. Utbildning och/eller erfarenhet inom respektive arbetsområde samt körkort är en merit. Då dokumentation är en del i dina arbetsuppgifter är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Semesterperioden är juni, juli och augusti. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg. Vi prioriterar de sökande som kan arbeta båda semesterperioderna (v25-28 samt v29-32). Obligatorisk introduktion kommer ske under v 24. För mer information kontakta: Anna-Lena Thorén Enhetschef Solglimten Norrhult Telefon: 0474-472 24 Joachim Åberg Enhetschef Lingården Lenhovda Telefon: 0474-473 28 Jasmina Selimovic Enhetschef Olofsgården Åseda Telefon: 0474-471 54 Louise Thuresson Enhetsschef Storgården/Lillagård Älghult Telefon: 0474-474 36 Hanna Hultin Enhetschef Hemtjänst Norrhult, Lenhovda Telefon: 0474 - 473 34 Emma Johansson Vik Enhetschef Hemtjänst Älghult, Åseda Telefon 0474 - 473 08

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Uppvidinge kommun växel
Telefon 0474-470 00
Område Uppvidinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (93 dagar kvar)