Semestervikariat som personlig assistent

Semestervikariat som personlig assistent

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter
I Uppvidinge kommun finns flera omsorgstagare som behöver personlig assistans. I sommar behöver de din insats. Uppdraget innebär att erbjuda personligt utformad omvårdnad i den enskildes hem men också att ge personanpassad stimulering och aktivitet utifrån behov. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att, utifrån LSS-lagens intentioner, tillförsäkra personen goda levnadsvillkor. Du jobbar mestadels ensam men ingår i ett arbetslag.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet, eller är under utbildning. Ett krav är att du fyllt 18 år. Körkort är meriterande, och på vissa arbetsplatser ett krav då bussförbindelse saknas. Det är viktigt att du är positiv, engagerad och har ett gott bemötande. Rekrytering till tjänsterna sker löpande. Introduktion och bredvidgång sker löpande under våren. Gemensam, obligatorisk introduktion för alla sker vecka 24.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Amanda Lindvall
Telefon 0474-473 81
Område Uppvidinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (94 dagar kvar)