Semestervikariat som Barn- och Ungdomsass. till kortidsboende i Lenhovda

Semestervikariat som Barn- och Ungdomsass. till kortidsboende i Lenhovda

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter
Vill du jobba med barn och ungdomar i sommar? Till oss på Videbo korttidsboende kommer barn och ungdomar med olika former av funktionsnedsättning för att få miljöombyte eller för att föräldrar ska kunna få avlastning. Vårt mål på Videbo är att erbjuda barnen som kommer till oss dagliga sysslor, aktiviteter och en aktiv fritid i en trygg, positiv miljö där barnen kan utvecklas i sin egen takt. Det gör vi genom att ta tillvara på barnens intressen, drömmar och starka sidor. Vi vill att barnen ska ha möjlighet att göra det som de tycker är roligt och därför har vi alltid en personal per barn som kommer till oss. På Videbo lagar vi mat, dukar och handlar tillsammans med barnen och de får även gott om tid att syssla med egna aktiviteter eller delta i sådana vi anordnat. Här finns mycket att göra så som att titta på film, dansa och sjunga, spela spel eller att låta fantasin flöda och använda sin kreativitet. Vår lokal ligger i närheten av natur och Sjöparken där vi gärna leker i lekparken, matar änderna, går på promenad eller badar i sjön. Vi hittar ofta på aktiviteter som att åka till Leos lekland, åka på utflykter eller besöka ett äventyrsbad. Om detta låter som något för dig, klicka på länken och skicka in din ansökan!

Kvalifikationer
Du ska vara lyhörd och ansvarsfull. God samarbetsförmåga med föräldrarna är viktigt. Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av arbete med funktionshindrade barn och ungdomar. Du måste kunna arbeta ensam, omvårdnad är en stor del av arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Rekrytering till tjänsterna sker löpande. Introduktion och bredvidgång kommer att ske löpande under våren. Gemensam introduktion för alla sker under vecka 24.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Amanda Lindvall
Telefon 0474-473 81
Område Uppvidinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (92 dagar kvar)