Miljö - och hälsoskyddsinspektör med livsmedelsinriktning

Miljö - och hälsoskyddsinspektör med livsmedelsinriktning

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen! Miljö- och byggnadsförvaltningen är en liten förvaltning med f.n 9 anställda som jobbar med allt från bygglov till livsmedelskontroll. Vi finns i Åseda med närhet till matställen och gym.

Arbetsuppgifter
Vi vill att du huvudsakligen jobbar med frågor enligt livsmedelsförordningarna och miljöbalkens hälsoskyddsdelar. Tobak både tillstånd och tillsyn samt receptfria läkemedel ingår också i arbetet.

Kvalifikationer
För att klara jobbet tror vi att du har högskoleutbildning med inriktning miljö-och hälsoskydd med kurs i livsmedelshygien. Du kan naturligtvis också ha annan erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Karin Holst
Telefon 0474-47084
Område Uppvidinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (12 dagar kvar)