Lärare i trä-och metallslöjd till Lenhovdaskolan

Lärare i trä-och metallslöjd till Lenhovdaskolan

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter
Du planerar och bedriver undervisning i ämnet trä- och metallslöjd i årskurserna 3-6 utifrån gällande styrdokument. Tjänsten är 40% förlagd på måndagar och onsdagar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare i trä- och metallslöjd. Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar och är engagerad. Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa relationer och samverka med elever och kollegor.

Övrigt
Utdrag från polisens belastningsregister fordras för anställning. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Sara Klaéson
Telefon 0474-473 86
Område Uppvidinge
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (24 dagar kvar)