Lärare för specialpedagogiska insatser till Åsedaskolan 7-9

Lärare för specialpedagogiska insatser till Åsedaskolan 7-9

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter
Du bedriver individuell undervisning med en eller flera elever under handledning med ansvarig undervisande lärare i olika ämnen. Tjänsten kan tillfälligtvis innebära undervisning i närliggande områden vilket kräver körkort. Elevernas olika behov styr hur schemat ser ut inom ramen för den fasta arbetstiden vilket kan innebära att dagarna ser olika ut. Arbetsuppgifterna kan variera under tid efter de individuella behoven hos eleverna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar och är engagerad. Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa relationer och samverka med elever och kollegor. Du är flexibel och har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har förmåga att driva dig själv och ta egna initiativ, är lösningsfokuserad och tycker om att arbeta med ungdomar.

Övrigt
Utdrag från polisens belastningsregister fordras för anställning. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Eva Thörn
Telefon 0474-471 04
Område Uppvidinge
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (5 dagar kvar)