Lärare åk 5 till Lenhovdaskolan

Lärare åk 5 till Lenhovdaskolan

Arbetsuppgifter
Till Lenhovdaskolan söker vi vikarierande klasslärare åk 5. Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för undervisningen i åk 5. I arbetet utgår du från elevernas behov och förutsättningar och ger dem möjlighet att utvecklas i sitt lärande. Du är flexibel och lösningsfokuserad. Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din undervisning utifrån dem. Tillsammans med kollegor organiserar, genomför och utvärderar du undervisningen för eleverna.
Du har intresse för och kunskap om att använda digital teknik i undervisningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i år 4-6, gärna med inriktning NO.
Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar och är engagerad. Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ska vara lösningsinriktad och se möjligheter, vara flexibel och kunna planera efter elevernas behov. Du ska kunna ta egna initiativ och ha en vilja att samarbeta.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2021-01-07

Tidsbegränsad till: 2021-06-16 med möjlighet till förlängning under höstterminen 2021.

Löpande rekrytering kommer att ske.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:A977319

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Utdrag från polisens belastningsregister fordras för anställning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Sara Klaéson
Telefon 0474-473 86
Område Uppvidinge
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.uppvidinge.se/naringsliv-och-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen.html
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!