Kontaktperson samt ledsagare uppdrag Uppvidinge kommun

Kontaktperson samt ledsagare uppdrag Uppvidinge kommun

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter
Som kontaktperson arbetar du på uppdrag åt Uppvidinge kommun. Du är till för att hjälpa en person som har en funktionsnedsättning att komma ut på fritids -, kultur- och nöjesaktiviteter. Just nu söker vi kontaktpersoner samt ledsagare. Ett uppdrag är som ledsagare till en kille i 20-årsåldern som har ett stort teknikintresse samt träning. Uppdraget innebär 4 träffar i månaden. Ett uppdrag som kontaktperson till en tjej i 20-årsåldern som gillar att gå och fika. Uppdraget innebär 2 träffar i månaden. Vi söker även kontaktperson till framtida uppdrag, så lämna gärna ditt intresse. Kan du vara rätt person? Känner du att du vill finnas som ett stöd för någon är du varmt välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är ett krav. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet. Du ska ha förmåga att hålla uppgjorda rutiner för personen du arbetar med samt komma med förslag på aktiviteter, och fullfölja dessa. Du bör även vara flexibel och kunna anpassa dig efter personen du arbetar med. Vi vill att du ser uppdraget som långsiktigt. Uppdragen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Körkort är ett krav. Tillsättning sker under förutsättning av erforderliga beslut.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Amanda Lindwall
Telefon 0474-473 81
Område Uppvidinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (33 dagar kvar)