Kock 90 % vikariat

Kock 90 % vikariat

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen! Vi hoppas att just du är den nya i vårt team och vill vara med och utveckla kosten. Kostenheten är en del av kommunledningsförvaltningen och består av fyra tillagningskök, ett i vardera orterna Åseda, Lenhovda, Älghult och Norrhult. Tillagningsköken är placerade i äldreboendena. Vår ambition är att laga så mycket mat från grunden som möjligt och att använda bra råvaror. Vi följer beslutet om att minst 25 procent av råvarorna ska vara ekologiska. Vi skickar också mat till förskolorna i kommunen och vi har mottagningskök på våra grundskolor, där vi även står för serveringen.

Arbetsuppgifter
Vi söker en kock till kostenheten i Uppvidinge kommun, med nuvarande placering i köket på Storgården i Älghult. Arbetet innebär sedvanliga uppgifter i ett storkök, det vill säga beredning, matlagning, dietkoster, egenkontroll och kassahantering. I arbetet ingår även matkörning och städning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och laga god mat. Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som vi bedömer som lämplig. Du har kunskaper om kostplanering, kostekonomi, matlagning, servering och specialkost. Erfarenhet av arbete inom storhushåll och/eller restaurang är ett extra plus. Du bör ha datavana och att du har körkort för bil är ett krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga, kreativitet och förmåga att prioritera och ta egna initiativ.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Ing-Marie Jonsson
Telefon 0474-474 34
Område Uppvidinge
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (11 dagar kvar)