Fritidspedagog till Åsedaskolan F-6

Fritidspedagog till Åsedaskolan F-6

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen! Åsedaskolan F-6 är kommunens största skolenhet, med 330 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Högstadiet ligger på samma område. Personalen har ett stort engagemang kring den enskilda elevens behov och förutsättningar. Till stöd finns ett väl fungerande elevhälsateam. Fritidshemmet har drygt hundra barn placerade.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att, tillsammans med övrig fritidshemspersonal ansvara för fritidshemmet. Du förväntas ta ett stort ansvar för att organisera, planera och genomföra verksamheten, utifrån gällande styrdokument och enhetens mål, med hänsyn till barnens olika förutsättningar.

Kvalifikationer
Du ska ha fritidspedagogexamen eller ha genomgått utbildning till lärare med inriktning mot arbete på fritidshem. Du ska ha ett specialpedagogiskt synsätt och god kunskap om bemötande och förhållningssätt i olika situationer. Du ska kunna ta stort ansvar, egna initiativ och vara stresstålig och lyhörd samt ha lätt för att skapa förtroende och behålla kontakter med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Övrigt
Utdrag från polisens belastningsregister fordras för anställning. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Ann Norlin
Telefon 0474-476 45
Område Uppvidinge
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)