Lackerare till Lenhovda

Lackerare till Lenhovda

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

Dina arbetsuppgifter består i att utföra blästring och målning av komponenter till våra skogsmaskiner, men i arbetsuppgifterna ingår även tvättning, maskering, truck- och traverskörning samt packning av målade komponenter. Du kommer att arbeta tillsammans i ett team av ytterligare 2-3 operatörer. Du kommer att vara en stor och viktig del i att utveckla och effektivisera arbetet som berör flödet tvätt, bläster, målning och packning.

Arbetstiden är inledningsvis dagtid med flex. I förlängningen finns även möjlighet till andra arbetstider. Tillträde är omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du som söker bör ha dokumenterad erfarenhet inom våtlackering, gärna med kompletterande utbildningar/erfarenheter. Du är en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann samt ansvarstagande och du har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Frågor och ansökan
Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår platsschef: Jens Svensson, 072-7120572

jens.svensson@rottne.com
Mer info
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rottne.com
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter över 500 miljoner och har ca 260 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Över hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.