Operatör inom träindustri i Norrhult

Operatör inom träindustri i Norrhult

Operatör inom träindustri i Norrhult
Har du erfarenhet av arbete inom träindustri? Är du prestigelös, flexibel och gillar att lära nytt? Till vår kund i Norrhult söker vi nu dig som vill arbeta som Operatör på kvällsskift med omgående start!

Vår kund är idag Sveriges största limfogstillverkare i lövträ. De har kunder inom olika branscher såsom kök, möbel, bad, snickeri, dörrar och trappor. Bolaget har gått starkt senaste åren och satsar stort på framtiden. Företaget är idag 40 anställda och omsätter ca 130 miljoner kronor.

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du få möjlighet att arbeta i en omväxlande miljö med moderna maskiner. Som medarbetare kommer du delta i samtliga arbetsuppgifter i produktionen. Du kommer huvudsakligen arbeta som operatör och ansvara för en putsmaskinen och limpressmaskin. Du säkerställer god kvalité på företagets produkter och korrigerar efter behov. Genom DS-styrning sker prioritering av kommande arbetsorder.

Andra förekommande arbetsuppgifter är:
  • Truckkörning
  • Arbete vid andra maskiner i produktionen
Lyft av tyngre skivor kan förekomma i arbetet.

Du kommer tillhöra ett team på 4 personer som ser fram emot att träffa sin framtida kollega och utvecklas tillsammans.

Din profil
Vi söker dig som är prestigelös och lyhörd som person. Att arbeta självständigt och ansvara för dina egna arbetsuppgifter känns naturligt för dig. Viljan att ta till ny kunskap och utvecklas ser vi som en positiv egenskap då goda möjligheter till detta finns på företaget.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper, har erfarenhet av träindustri eller liknande arbetsuppgifter sedan tidigare ser vi som meriterande för tjänsten. Likaså om du har truckkort A eller annan relevant utbildning/bakgrund inom industri.

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav på goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Övrig information om tjänsten
Du som blir aktuell för den här tjänsten erbjuds stora möjligheter till att påverka ditt arbete och din framtida utveckling i rollen. Du kommer under dina första 6 månader arbeta som konsult via Maxkompetens med mycket goda möjligheter till fast anställning direkt hos kund.

Placeringsort: Norrhult

Start: Omgående

Varaktighet: Tillsvidare, inleds med 6 månaders visstidsanställning via Maxkompetens

Arbetstid: Ständig kväll, måndag - torsdag 14:00-24:00

Lön: Enligt kollektivavtal

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Isabelle Wallin, Konsultchef på Maxkompetens på mejl:

Ansökan via mejl undanbedes med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.