Verkstadsarbetare till Åseda

Verkstadsarbetare till Åseda

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter omfattas av rensning och slipning. Som rensare slipar du 95% av tiden, övrig tid svetsar du pinne eller MAG. Som skärare är dina huvudsakliga uppgifter att skära vid skärmaskin och slipa detaljer.
Det är viktigt att du inte är rädd för att ta i eller att smutsa ner dig.

Formell kompetens
Du bör ha tidigare erfarenhet från industrin.
Det är en fördel för vissa moment om du har erfarenhet av svetsning.
Du är en glad och driven person som inte är rädd för att ta i.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet från industrin och som verkligen gillar att jobba. Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du har en social förmåga och kan kommunicera genom det svenska språket. Som person är du engagerad i ditt arbete, du är noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid - Dagtid / Uppvidinge

Tillträdesdag
Omgående

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se .Ansvarig för tjänsten är Emilia Råvik och Linda Olsson

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi flera glada medarbetare till ett av våra kundföretag i Uppvidinge. Företaget har under senare år gjort stora investeringar och är nu i en tillväxtfas. Snabba beslutsvägar och korta genomloppstider är mottot som genomsyrar företagskulturen. De värderar också gemenskap högt. Produktionen är i huvudsak inriktad på gjutning av rostfria legeringar.