Svetsare till växande företag i Åseda

Svetsare till växande företag i Åseda

Arbetsuppgifter
Du kommer jobba som manuellsvetsare, MAG-svets. Du följer ritning och du bör ha en god materialkännedom. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Formell kompetens
Du bör ha tidigare erfarenhet av MAG-svetsning med rörtråd. Vi ser även att du har erfarenhet av ritningsläsning och att du kan läsa en WPS.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha en social förmåga och kunna kommunicera. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid - Dagtid / Åseda

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi medarbetare till ett av våra kundföretag i Åseda. Ett stabilt och modernt företag med många möjligheter. Arbetsklimatet präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där alla tillsammans utvecklar företaget och gör kunderna nöjda.