Rensare och skärare till vår kund norr om Växjö

Rensare och skärare till vår kund norr om Växjö

Arbetsuppgifter
Som rensare slipar du 95% av tiden, övrig tid svetsar du pinne eller MAG.
Som skärare är dina huvudsakliga uppgifter att skära vid skärmaskin och slipa detaljer.
Det är viktigt att du inte är rädd för att ta i eller att smutsa ner dig.

Formell kompetens
Du bör ha tidigare erfarenhet från industrin.
Det är en fördel för vissa moment om du har erfarenhet av svetsning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet från industrin och som verkligen gillar att jobba. Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha en social förmåga och kunna kommunicera. Som person är du engagerad i ditt arbete, du är noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid - Dagtid / Uppvidinge

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se

Ansvarig för tjänsten är Linda Olsson.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi några medarbetare till ett av våra kundföretag i Uppvidinge. Företaget har under senare år gjort stora investeringar, vilket gör att de i dag är ett modernt och flexibelt företag. Snabba beslutsvägar och korta genomloppstider är mottot som genomsyrar företaget. Produktionen är i huvudsak inriktad på gjutning av rostfria legeringar.