Montör till företag i Åseda

Montör till företag i Åseda

Arbetsuppgifter
Vi söker en snabblärd och driven person som trivs inom industrin. Du kommer i huvudsak att jobba som montör. Det är en varierad montering, från mindre detaljer till stora delar i en mängd olika material. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter i anslutning till detta. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget!

Formell kompetens
Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Har du erfarenhet av montering är det en fördel. I övrigt ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse och att du är händig. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket, kan kommunicera med dina kollegor och ta emot instruktioner.
Meriterande:
  • El-bakgrund
  • Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
  • Ritningsläsning är meriterande men inget krav.
Personliga egenskaper
Du är van att skruva och meka och tycker att det är kul att lösa problem. Som person är du driven, nyfiken och har lätt för att lära. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vi söker dig som är en utåtriktad lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och kan ha många bollar i luften samtidigt!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid - Dagtid / Åseda

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Olsson, 072-254 11 18, linda.olsson@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi medarbetare till ett av våra kundföretag i Åseda. Ett stabilt och modernt företag med många möjligheter. Arbetsklimatet präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där alla tillsammans utvecklar företaget och gör kunderna nöjda.