Industriarbetare till företag i Åseda med inriktning mot kantpress

Industriarbetare till företag i Åseda med inriktning mot kantpress

Arbetsuppgifter
Vi söker en snabblärd och driven person som trivs inom industrin. Som kantpressare kommer du att arbeta med bockning av plåtdetaljer. Arbetet innehåller planering, programmering, ställ och produktion på kantpressavdelningen i olika maskiner. Företaget producerar medelstora serier vilket innebär att maskinerna behöver ställas om samt att du som söker har ett öga för detaljer då varje detalj måste bli exakt! För att lyckas i denna rollen krävs det att du är tekniskt kunnig, är duktig på att förstå och läsa ritningar samt förstå slutprodukten.


Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av industriarbete och kantpress. Har du gått industriprogrammet så har du en bra grund att stå på. Vi ser helst att du har varit ute i arbetslivet under några år och nu är redo för nästa utvecklande fas.

Personliga egenskaper
Du är van att skruva och meka och tycker att det är kul att lösa problem. Som person är du nyfiken och har lätt för att lära. Du kommer att arbeta i en grupp med yrkeskunniga personer så du får goda möjligheter till en bra itroduktion och upplärning.

Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vi söker dig som är en utåtriktad lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och kan ha många bollar i luften samtidigt!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid - Dagtid / Åseda

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi medarbetare till ett av våra kundföretag i Åseda. Ett stabilt och modernt företag med många möjligheter. Arbetsklimatet präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där alla tillsammans utvecklar företaget och gör kunderna nöjda.