CNC- operatör till Åseda

CNC- operatör till Åseda

Till vårt kundföretag i Uppvidinge kommun söker vi nu två CNC-operatörer som kan jobba två skift. Företaget arbetar med att tillverka detaljer och komponenter i aluminium. Företaget kännetecknas främst av personligt engagemang, effektivitet och professionalism. Du kommer att jobba med personer från olika kulturer och i olika åldrar, tillsammans bildas ett härligt och trevligt arbetsklimat.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som CNC-operatör är att hantera maskinerna, det vill säga en robotcell. Det innefattar huvudsakligen att du självgående ska kunna justera, kontrollera mått och mäta detaljerna som roboten producerat. Det kan även innebära att byta ett verktyg. Du behöver även ha förmågan att se vad som gått fel om ett verktyg gått sönder eller maskinen stannar.

Din bakgrund
Du har ett giltigt grönt CNC certifikat
Du har industrivana och kunskap kring maskiner

Personliga egenskaper
Du är som person driven och självgående. Du är analyserande och har en förmåga att se vad som gått snett vid olika situationer. Du har goda kunskaper i det svenska språket och gillar att utvecklas. Du har en god samarbetsförmåga då arbetet kan innebära svåra moment. Du är inte rädd för att ta i när det behövs.

Tillträde/ Område/ Tider

Omgående tillsättning, Uppvidinge, heltid och rullande 2-skift (Förmiddag och eftermiddag)

Information
Vi tillämpar ansökningar löpande och tjänstens kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kontaktas Emilia Råvik, emilia.ravik@lernia.se

Ansökan sker via www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.