Kvalitets- och miljöansvarig

Kvalitets- och miljöansvarig

Till vår kund Klarvik AB i Klavreström söker vi en erfaren Kvalitets- och miljöansvarig med erfarenhet från tillverkningsindustrin.

Som Kvalitets- och miljöansvarig hos Klarvik har du ett innehållsrikt och varierande arbete med följande främsta arbetsuppgifter:
  • Att säkerställa hela kvalitetsprocessen innehållande systematiskt arbete, dokumenthantering och årliga systemrevisioner enligt ISO9001-2015
  • Ingå i ledningsgruppen och bidra till företagets fortsatta utveckling
  • Att utbilda och coacha ledningen samt medarbetare i problemlösning och ständiga förbättringar
  • Att leda och införa IATF 16949, med start i en GAP-analys och vidare in med förberedande arbete och implementering i verksamheten inför certifiering av certifieringsorgan
  • Reklamationsansvar och tillhörande åtgärdsarbete och rapportering
  • Säkerställa att företagets rutiner och arbetssätt för miljö uppfylls enligt uppställda tillståndskrav
  • Ansvara för upprättande och det praktiska genomförandet av miljöfrågor och rutiner samt vid behov ta fram underlag för rapportering till tillsynsmyndigheten enligt företagets egenkontrollförordning
Rollen ställer krav på stor ansvarskänsla och erbjuder dig som medarbetare ett fritt och varierande arbete i en ständigt växande och expansiv arbetsmiljö där du rapporterar till VD. Du har tillgång till kompetenta medarbetare, fräscha produktions- och kontorslokaler och sist men inte minst, en vacker sjö och utsikt intill knuten.

Din profil

Du som väljer att anta denna utmaning har troligen någon form av eftergymnasial utbildning, gärna inom kvalitet. Du har minst fem års praktisk erfarenhet av kvalitetsarbete/kvalitetsprocesser, med fördel från tillverkningsindustrin. Du har även flerårig erfarenhet av systematiskt miljöarbete och har med fördel arbetat med miljörevisioner samt har du god förståelse för förbättrings- och förändringsarbete, kopplat till produktionsflöden.

Som medarbetare är du självständig och van att driva, förvalta och utveckla kvalitetsarbetet samt trivs du med att utbilda och vägleda andra inom området. Struktur och ordning, ligger dig extra varmt om hjärtat, likaså kommunikation, samarbete och att driva arbetsprocesser och projekt från start till mål. Att upprätthålla en god relation med såväl kunder som leverantörer och intern personal, är en naturlig del av din vardag.

Hos Klarvik får du möjlighet att utveckla din goda analytiska förmåga och ditt pedagogiska och förtroendeskapande arbetssätt, här är det högt till tak, ett gott samarbete och korta beslutsprocesser.

För att lyckas i rollen är du van att arbeta med kvalitetsverktyg, såsom APQP, FMEA, MSA, SPC och PPAP, meriterande är om du har erfarenhet av MPS-systemet Monitor och IATF-arbete. Självklart talar och skriver du flytande svenska och engelska och har goda kunskaper i Excel.

Om du känner dig manad för en ny utmaning eller redo för en mer ansvarsfull roll i ett tillväxtbolag, då kanske just du är den vi söker!

Tjänsten är en direktrekrytering till Klarvik, vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Klavreström.

Omfattning: Heltid, dagtid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Mer info
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klarvik har funnits sedan 2003 och idag är Klarvik en betydande leverantör med kunder i hela Norden, norra Europa samt i Kanada. Våra satsningar på automatiserade processer och strukturerade arbete har lett oss in mer mot krävande segment så som fordonsindustrin.

Vår affärsidé är tydlig. Vi ska vara en totalleverantör av aluminiumkomponenter. Det innebär att vi har en stor bredd på vår kompetens och täcker in alltifrån konstruktion till skärande bearbetning, ytbehandling, logistik och kvalitet.

Klarvik ligger mitt i aluminiumriket i Småland. Vårt småländska arv präglar vårt sätt att arbeta. Vi jobbar hårt för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder och vi levererar alltid kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Det är vår övertygelse att det gagnar både oss själva och våra kunder.

För mer info om oss kolla gärna www.klarvik.se