Maskinoperatör

Maskinoperatör

AMOKABEL söker MASKINOPERATÖRER till ALSTERMO

För att fortsätta vara Sveriges mest teknikdrivande kabelkoncern behöver vi förstärka vårt team med duktiga operatörer. Vi har en stark tillväxt och investerar stort i vår fabrik.

Som maskinoperatör är din främsta uppgift att på ett effektivt och tillförlitligt sätt producera kabel i egen linje. Arbetet ställer höga krav på att du är lösningsfokuserad då du självständigt kommer behöva lösa problem.

Vi erbjuder gedigen utbildning hos oss och ett väldigt varierande arbete. För att passa i den här rollen är det viktigt att du är flexibel då ditt arbete efter introduktion kommer ske i skift. Skiften kan vara både dagtid eller nattid beroende på vad vi avtalar om vid anställningen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbete inom tillverkningsindustri. Du bör ha körkort och tillgång till egen bil.

Eventuella frågor angående tjänsten/bolaget besvaras under dagtid av Produktionschef
Johan Kjellander, tfn 0481-508 92.

Ansökan med meritförteckning samt personligt brev tillställs johan.kjellander@amokabel.com
Välkommen in med din ansökan!

Läs mer om oss www.amokabel.com
Mer info
Kontaktperson Johan
Telefon 0481-508 92
Email Mejla Johan
Område Uppvidinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, CNC-Operatör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Amokabel är en skandinavisk koncern med tre kabelbolag som tillverkar olika typer av kraftledningar, specialkablar och konsumentförpackad installationskabel. Koncernen med huvudkontor och fabrik i Alstermo grundades 1992, är privatägd och har cirka 170 anställda i fem olika länder. Den årliga omsättningen är över 750 MSEK.