Hoppa till innehåll
Veteranpoolen Etablering logotyp

Bli Veteranpoolens nya franchisetagare i Uppsala!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bli egenföretagare och driv Veteranpoolen i Uppsala!

Vi söker dig som vill ta Veteranpoolens verksamheten i Uppsala till ytterligare en högre nivå! Vi lovar en spännande och rolig resa och en utvecklande, varierande och mycket givande tid.

Som franchisetagare hos Veteranpoolen får du ett starkt varumärkeskoncept och ett supportkontor som stöttar med bland annat marknadsföring, rekrytering och utbildning. Du ingår i ett nätverk av skickliga företagare som förstått nyttan av att hjälpas åt. På supportkontoret i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag och därifrån får du stöd i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Veteranpoolen ger dig engagemang, tid och ekonomisk stöttning. Vi vill att du ska lyckas!

Verksamheten i Uppsala är ett väletablerat distrikt och har löpande uppdrag hos både privatkunder, företag och kommuner. Hos våra veteraner finns all kompetens för att bemanna uppdragen som du säljer in samtidigt som du identifierar nya affärsmöjligheter i distriktet.

Distrikt Uppsala servar, utöver Uppsala, även kommunerna Tierp och Östhammar.

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har vana av försäljning, har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare.

Låter det spännande?

Vi älskar det vi gör, och vi strävar efter att vår arbetsglädje och vårt engagemang ska smitta av sig! Vi hoppas att vi lyckats väcka nyfikenhet hos dig och att du vill anta utmaningen att lära dig mer om Veteranpoolen. Klicka på Ansök-knappen så att vi får möjlighet att lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi kan erbjuda dig!

Vill du ha mer information om distriktet Uppsala och om Veteranpoolen som franchisegivare innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila så berättar vi mer.

Sophie Malmberg

070-898 4272

sophie.malmberg@veteranpoolen.se

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation med en omsättning på 511 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 62 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg.
Veteranpoolen Etablering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.