Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till kund i Uppsala

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sjuksköterska med erfarenhet av äldreboende eller likartat arbete sökes till kund i Uppsala. Boendet ligger centralt i Uppsala och det är ett korttidsboende.

Period: 240619-240830

Arbetstider: Dagtid mån-fre samt helgpass.

Tjänstgöring dagtid samt var 4:e helg. Även arbetstid röda dagar som infaller på en vardag

Uppdraget tillsätts redan nästa vecka, därför viktigt att inkomma med din ansökan snarast ifall du är intresserad.

Skicka ansökan via mejl, bifoga med ett CV + legbevis.

Vår erfarenhet av branschen

Med över 10 års erfarenhet från sjukvårdsbemanning är vi införstådda med hur viktigt vårt engagemang och bemötande är. Vi är här för dig som jobbar inom den svenska sjukvården och är redo att hjälpa er till rätt uppdrag

Vi tror att relationer byggda på ömsesidig tillit och engagemang är avgörande för en framgångsrik matchning och ett bra samarbete. Som en agentur strävar vi efter att förstå dina specifika behov och utmaningar, vilket gör oss mer än bara en transaktionsbaserad lösning. Vår målsättning är att skapa långsiktiga partnerskap och vara en pålitlig källa till kvalificerad arbetskraft för våra kunder och en god arbetsgivare till våra medarbetare.

​Genom att välja vår agentur för bemanning tar du steget mot en mer personlig och skräddarsydd lösning. Vi är övertygade om att detta trendbrott kommer att bidra till att forma framtiden för personalhantering, där samarbete och engagemang står i fokus. Välkommen till en ny era av bemanning, välkommen till vår REBE.

Kvalitet och säkerhet

Innan vi bokar dig på ditt nästa uppdrag vill vi säkerställa att du har tillräcklig kompetens för det tilltänkta yrkesområdet. För att säkerställa rätt kompetens kräver vi att ni har jobbat i vården i minst tre år innan ni börjar jobba med oss i bemanning och ett år inom tilltänkt yrkesområde. För oss är det viktigt att dom vi jobbar med har rätt förutsättningar för att erbjuda en trygg & patientsäker vård.

Begränsat antal konsulter

Vi vill jobba med kvalitet och strävar inte efter att vara störst utan för oss är det viktigare att leverera det vi lovar er konsulter och vi har därför valt att begränsa antalet samarbeten. Detta genererar en högre tillgänglighet för oss som jobbar med bemanning men ger oss också större möjligheter till individanpassade lösningar. Vi jobbar för dig.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se