Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Restaurang Friggas är en unik produkt i en härligt pulserande och inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Vi söker nu en bagare/konditor som ska skapa en mängd godsaker till vårrestaurang, café och catering.

Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårt arbete. För att du ska passa in i vårt team krävs det därför att du är en person med både vilja och nyfikenhet. Vi vill också att du har erfarenhet inom yrket men är törstig på nya utmaningar.

Då vi ständigt vill utveckla vårt sortiment och produkter önskar vi att du är en person som tycker att utveckling och kunskap är viktigt. Du bjuder ofta på ett glatt humör och är öppen för nya idéer och arbetssätt. Du är inte rädd för att ta dig an en utmaning och du trivs med att arbeta effektivt under ett högt tempo i en arbetsmiljö där det finns många bollar i luften.

I bageriet är det ett varierande jobb där du får arbeta med allt från surdegar, kavlade degar, söta degar och mycket mer därtill. Kakor, bakelser och tårtor tycker våra kunder om och vi vill därför att du behärskar det också.

Hos oss får du möjlighet att vara med på den spännande utvecklingsresa som vi har påbörjat. Vi söker dig som:

- Alltid har en positiv attityd och har kunden i fokus.

- Är engagerad, driven och ansvarstagande.

- Är självgående

- Har hög energinivå och stark drivkraft för att få saker gjorda.

- Är stresstålig och alltid noggrann i allt du gör.

- Är flexibel och lösningsorienterad.

- Tar ett stort ansvar och ser alltid till verksamhetens bästa.

- Minst 3-5 års erfarenhet som bagare

Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i ett företag som är under ständig utveckling där du får utmana dig att alltid tänka själv. Hos oss får du vara med och påverka, vara involverad i beslut och du får en fantastisk möjlighet att utvecklas. Detta är en bred och aktiv roll där du arbetar med stort eget ansvar. Vi uppmuntrar nya idéer, synsätt och arbetar för en dynamisk organisation. Vi arbetar självständigt men har i grunden en stark teamkänsla som gör att vi naturligt hjälper varandra. och stöttar varandra där det behövs för att alltid uppnå ett gediget slutresultat.

Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att planera din arbetstid självständigt. Arbetet är förlagt mestadels dagtid, måndag-fredag. Vi är en rökfri arbetsplats. Heltid/deltid kan diskuteras.

Tycker du att den här annonsen stämmer in på dig, tveka då inte utan skicka in en ansökan till oss redan idag. Tjänsten kommer att rekryteras löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att söka till oss!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se