Hoppa till innehåll

Kundtjänstmedarbetare till snabbväxande inkassobolag!

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Aspectum inkasso AB, bolaget är nytt men erfarenheten gammal. Aspectum startades hösten 2021 och har sedan dess vuxit med snabb fart.

OBS! ANNONSEN FINNS ENDAST PÅ LINKEDIN OCH ARBETSFÖRMEDLINGEN.

Vår idé är att driva ett snällare inkasso där vi sätter kundernas och handlarnas relation i centrum. Nu har vi vuxit så mycket det senaste året att vi nu letar ytterligare en medarbetare. Jobbet kommer primärt ske i våra lokaler i centrala Uppsala men vi är flexibla med våra tider och möjligheter att jobba på annan ort. Värt att uppmärksamma är att man skall kunna vara på plats i Uppsala cirka två gånger i veckan.


Om tjänsten:

Tjänsten är en kundtjänsthandläggare roll och kommer primärt inrikta sig på inbound samt outbound samtal. Så det underlättar om du är bekväm med att prata i telefon.

Utöver samtal så ingår dagligt arbete med inkommande och utgående e-post avseende våra gäldenärer. Det avser även inkommande och utgående brev samt myndighetskontakter med främst Kronofogden.

Dock kan det vara värt att tillägga att på små bolag får man ofta fler hattar och tjänsten kan komma att utvecklas.

Vem är du?

Vad du kan är mindre viktigt än vem du är. Vi kan lära dig det du behöver hos oss. Den stora majoriteten av våra slutkonsumenter är svensktalande, så du behöver vara flytande på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Har du ett ytterligare språk så som arabiska, persiska eller något av de nordiska språken är det ett plus men inte ett krav.

Har du tidigare erfarenhet av arbete med telefon eller kundtjänst är det dunder.

Vad kan vi erbjuda dig?

För att spara på din men även vår tid finner du nedan vad vi kan erbjuda dig.

Flexibel, hybrid arbetsplats

2 000 sek i friskvård.

Fast tjänst, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Fast lön om 24 000 sek.

Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommet.

Utöver detta kommer du välkomnas in i ett fantastiskt gäng med ett gott samarbete men framförallt gott skratt och trevlig stämning!

Kan du vara den vi söker?

Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@aspectuminkasso.se med en presentation av vem du är och varför du skulle passa bra in hos oss, även ett bifogat CV.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se